FRAME FIT HULP
Frame Fit Hulp is bij uitstek geschikt om (online) een nieuwe- of gebruikte fiets aan te schaffen zonder te twijfelen over de framemaat. Databikefit kan je helpen met het vinden van het juiste frame. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk, dan wij kunnen zien of de frame-geometrie geschikt is en welke maat je moet hebben.

Frame Fit Hulp is geen Bikefit dienst. Wij helpen je alleen met het vinden van je ideale fiets. Als je later besluit alsnog te kiezen voor een Bikefit Pro+, dan wordt 30 euro van de kosten van Frame Fit Hulp verrekend!

1) INTAKE

Eerst gaan we onder het genot van een kopje koffie of thee inventariseren wat jouw klachten zijn en hoe deze zich openbaren. Ook willen wij iets weten over jouw niveau en fietstechnieken jouw verwachtingen.

2) LICHAAMSCAN

We gaan aan de hand van observatie, een paar oefeningen en een kort onderzoek kijken naar de flexibiliteit en stabiliteit van jouw lichaam. Bovendien gaan wij je opmeten.

3) OPMETEN HUIDIGE FIETS

Als je je huidige fiets meeneemt, meten wij die ook op en leggen de maten ervan vast.

 

4) MERK EN FRAME KIEZEN

Merken hebben hun eigen visie over de geometrie van een frame. Het juiste frame is dus niet zomaar te vangen in een maat. Wij gebruiken een database van bijna 20.000 frames en kunnen per merk kijken welk frame het beste past.

5) OPSTELLEN RAPPORT

Na afloop van de meting krijg je een rapport met de optimale maten gebaseerd op jouw lichaam.

 

KOSTEN € 75,-

     Kies je later voor een Bikefit Pro+, dan krijg je een korting gegeven van 30 euro!

Maak een afspraak (appointment)!