DATABIKEFIT BIEDT 6 DIENSTEN

Naast het vinden van de juiste fietspositie doen we bij de Bikefit Basis een lichaamsscan en een schoen- en voet analyse. Bij de Bikefit Pro(+) doen we daarnaast een pedaal-analyse en een zadeldrukmeting. Bij de Bikefit Pro+ analyseren tevens we de fietsbeweging digitaal in 3D met behulp van Motion Capture. Een prachtig stuk techniek om de tekortkoming in jouw fietspositie weer te geven.

Voor het afstellen van een tijdritfiets brengen wij 50 euro extra in rekening en kan alleen bij de Pro+. Bikefitting voor 2 fiets(disciplines) is mogelijk. Wij doen dit wel in 1 sessie. De kosten voor de 2e fiets bedragen 125 euro en geldt voor alle Bikefit diensten (neem hiervoor contact met ons op).

HULPDIENSTEN

Met de Frame Fit Hulp kunnen we je vooraf helpen met het kiezen van de juiste fiets(maat) onverschillig welk merk. Klik op GEEN MISKOOP! voor meer info. Vanwege het grote risico op blessures(vooral de knie) hebben we de dienst
Voet-, knie en schoenanalyse. We laseren de natuurlijke voet- en kniestand en zorgen dat de overbrenging van jouw schoen en -plaatje naar je fiets klachtenvrij en effectief verloopt. Klik op HELP MIJN KNIE! voor meer info.
De kosten voor beide diensten worden gedeeltelijk verrekend indien je binnen 6 maanden kiest voor een BikefitPro+.

                  NIEUW! De Michel Kreder Coaching-Databikefit POSITIE-TECHNIEK CLINIC

Altijd al meer controle willen voelen bij hogere snelheden, lastige ondergronden of bochten juist te benutten om tijd te winnen omdat je beter zit én de technische kennis hebt om het uit te voeren? Dan is dit iets voor jou! Ook als groepsuitje voor wielerclubs, businessclubs of bedrijven is dit interessant! Klik op BETER WORDEN! voor meer info.

Onze diensten