VOET/KNIE- EN SCHOEN ANALYSE
Heel sportfietsers hebben last van pijnlijke knieën of een kramp/dood gevoel in hun voeten tijdens het fietsen. De oorzaak is vaak terug te vinden in de stand van het schoenplaatje en/of de vorm van de schoen. Met een voet/knie- en schoen analyse meten we met een laser exact hoe het schoenplaatje moet staan t.o.v. de natuurlijke stand van de (vorm van de)voet en de knie en stellen deze ook af. Ook analyseren we de schoen, statisch fietst 8 van de 10 sportfietsers met de verkeerde schoen wat resulteert in klachten of een verlies aan vermogen tijdens de overdracht naar de fiets. Onnodig!

De voet/knie- en schoen analyse is een onderdeel van onze 2 bikefitting diensten. Als je later besluit alsnog te kiezen voor een Bikefit Pro+, dan worden de kosten verminderd met een korting van 30 euro!

1) INTAKE

Eerst gaan we onder het genot van een kopje koffie of thee inventariseren wat jouw klachten zijn en hoe deze zich openbaren. Ook willen wij iets weten over jouw niveau en fietstechnieken jouw verwachtingen.

2) INVENTARISEREN VAN DE HUIDIGE FIETS

Wij lopen eerst je huidige fiets na om te kijken of er opvallende afwijkingen zijn die een rol van betekenis kunnen spelen bij de stand van jouw schoenen tijdens het fietsen.

3) INVENTARISEREN VAN JOUW FYSIEK

Aan de hand van wat oefeningen bepalen we de natuurlijke stand van jouw voeten en knieën en meten deze met behulp van een laser op. Ook analyseren wij jouw voetvorm en nemen de maten op.

4) SCHOEN(PLAATJE) ANALYSE

Deze informatie gebruiken we om een 0-meting te doen door deze te vergelijken met de huidige stand van het schoenplaatje. Vaak is dan al het causale verband met de klacht gevonden. Vervolgens gaan we  de schoen analyseren en vergelijken met de gevonden voet dimensies.

5) INSTELLEN SCHOENPLAATJE EN SCHOENADVIES

Met behulp van een laser stellen we de schoenplaatjes op de juiste hoogte- en de juiste hoek in. We geven ook een schoenadvies; welk merk past het beste bij jouw voet?

6) OPSTELLEN RAPPORT

Na afloop krijg je een rapport met  een samenvatting van onze metingen en bevindingen.

 

KOSTEN € 59,-

   Kies je later voor een Bikefit Pro+, dan krijg je een korting gegeven van 30 euro!